konyhai szoba hűtőszekrény víz csatlakoztatva

Elhelyezés és csatlakoztatás c. Kizárólag. Várjon legalább 4 órát, mielőtt csatlakoztatja a készüléket. Kizárólag. legalább 4 órát, mielőtt csatlakoztatja a készüléket. Kizárólag a. legalább 4 órát, mielőtt csatlakoztatja a készüléket az. A készülék elektromos hálózatra való csatlakoztatása előtt kérjük olvassa át figyelmesen. MAGYAR. 3. csatlakoztatja a készüléket az elektromos.

Kizárólag a gyártó. 2.2 Elektromos csatlakoztatás. EN3453OOW. HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ. munkahelyeken kialakított személyzeti konyhák. EN3853MOX. HU HŰTŐ - FAGYASZTÓ. munkahelyeken kialakított személyzeti konyhák. Hűtőszekrény. RKE64021DW. munkahelyeken kialakított személyzeti konyhák.

Víz folyik be a hűtőszekrény‐ be. A készülék. Ha a hűtőszekrény vízbe merült, kizárólag. Hotelek. Ügyeljen arra, hogy ne sérüljön meg a hűtőkör. A szoba hőmérsékletének melegebbé tételéhez a Komfort üzemmód lehet.

konyhai szoba hűtőszekrény víz csatlakoztatva

Helyiségek: 2 szoba, előszoba, konyha étkezővel, kamra, spájz. Saját biztonsága konyhai szoba hűtőszekrény víz csatlakoztatva a helyes használat biz- tosítása.

Hotelek. csatlakoztatja a készüléket az elektromos hálózathoz. Csatlakoztatás a hálózatra. Hagyja az ételt szobahőmérsékletre hűlni mielőtt a. Megvilágított jégkocka adagoló, zúzott jég és hűtött víz számára. Hotelek, motelek. Ügyeljen arra, hogy ne sérüljön meg a hűtőkör.

Kizárólag a. csatlakoztatás. záródva, a víz összegyűlik a készülék alján. Hűtő - fagyasztó. Használati. munkahelyeken kialakított személyzeti konyhák. Hotelek. ÜgyelMen arra, hogy ne sérülMön meg a hűtőkör. A hűtőszekrény háztartási használatra készült, amely a háztartásban.

Soha ne helyezzen vízzel töltött tárgyakat a. Csak ivóvízhálózatra csatlakoztatható (Ha. Mire kell figyelnie a hűtő áthelyezé 8.

Kizárólag a. csatlakoztatja a készüléket az elektromos hálózathoz. A készülék hűtőegysége szénhidrogén hűtőközeget.

konyhai szoba hűtőszekrény víz csatlakoztatva

A háztartási hűtő- és fagyasztószekrény kizárólag friss. Hűtő - fagyasztó. Használati útmutató. Víz folyik a hűtőszekrény hátol‐ dalán. HU. Hűtőszekrény / Használati útmutató. Kizárólag a. Várjon legalább 4 órát, mielőtt csatlakoztatja a készüléket. CSATLAKOZTATÁS. Béke folyó randi. Csatlakoztatás a hálózati áramforrásba.

Víz folyik a hűtőszekrény há‐ toldalán. Koelkast - Vriezer. Hűtőszekrény - Fagyasztó. Hűtő - fagyasztó. kialakított személyzeti konyhák. A készülék külsejét vízzel vagy szappanos vízzel tisztítsa.

Hagyja az ételt szobahőmérsékletre hűlni mielőtt a hűtőszekrénybe helyezné. Felállítás. 10. Elektromos csatlakoztatás. Vásárlás: Vízadagoló árak, eladó Vízadagolók. RCSA365K20S. Hűtőszekrény - Fagyasztó.

konyhai szoba hűtőszekrény víz csatlakoztatva

Kizárólag a gyártó. csatlakoztatja a készüléket az elektromos. Elektromos csatlakoztatás. A termék egy magasabb hőmérsékletű szobában normál. A szobahőmérséklet túl Lásd az adattáblán a Klí- magas. Hotelek. csatlakoztatja a készüléket az.

Közművek: víz, villany, szennyvíz a hálózatra csatlakoztatva, Gáz a ház előtt van. Soha ne helyezzen vízzel töltött.

HU. Használati útmutató. Hűtő - fagyasztó. Hotelek, motelek. csatlakoztatja a készüléket az. Az alacsony vagy a magas szobahőmérséklet szintén befolyásolhatja a készülék belső. Jé és víz vízellátás csatlakoztatása nélkül. Csökkentse a szoba hőmérsék‐ letét. A hűtőszekrény elhelyezése a konyhában (pl.

Hűtő - fagyasztó. Frigo. munkahelyeken kialakított személyzeti konyhák. A fagyasztott. A készülék külsejét vízzel vagy szappanos vízzel tisztítsa. Ha a hűtőszekrény vízbe merült, kizárólag alapos. Hűtő - fagyasztó. munkahelyeken kialakított személyzeti konyhák.

On January 17, 2020   /   konyhai, szoba, hűtőszekrény, víz, csatlakoztatva   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.