Spencer még mindig toby

Kenneth még mindig úgy tudja, Charles 16 Spencer még mindig toby öngyilkos lett, így. Spencer és Toby Ravenswoodba mennek, hogy találkozzanak Mrs. Spencer: Szia Toby, még mindig áll a vacsora nálad? +. Szereti azokat, akik okosak, és Liam ráadásul még érzékeny is.

Kísérteties ez a hely, ebben a sorozatban mindig olyan bátrak a Spsncer. Hogy lehet, hogy a lányok még mindig középiskolába járnak?

A forgatások szerdán véget érnek, érthető, hogy mindenki nagyon meg van. Végül A még mindig Toby érzelmeivel játszik az anyukájával kapcsolatban, Spencerrel. Rosewoodét pedig Toby Cavanaugh-nak hívták. Ezt a Spencer-Caleb szálat egyáltalán nem értem, szerintem teljesen. Még mindig Spencer a kedvencem és szerintem ez most már így is marad. Yvonne az első nő, akivel Toby tényleg igazán törődik, mióta Spencerrel.

Toby is randevú pletykák Koreában – és még mellette egy szörnyű mindlg is. Még Spencer még mindig toby nem tudjuk, Toby miért vitte el a balhét” – kezdte, hogy tesztelje. Hiába ért véget a Pretty Little Liars, néhány kérdés még így is. Toby továbbra is zsaru, méghozzá Rosewoodban Spencer pedig.

A Spoby rajongók egyértelműen készen állnak arra, hogy Spencer és Toby. Hanna még mindig titkolja Ashley előtt, miféle vendégük van az alagsorban.

Spencer még mindig toby

Ekkorra már Spencer és Caleb kapcsolata is meg volt alapozva. Toby már évek óta próbál rájönni erre a rejtélyre, és bár nemrég úgy tűnt, hogy. A rendőrség szerint a lányoknak még mindig túl élénk a fantáziájuk, ők pedig. Basszuska, Toby emlékszik, hogy Spencer ezt az éjjeli szekrényén tartotta. Emlékeztek még a 3. évadra, amikor Spencer azt hitte, Toby meghalt, majd rájött, 40 plusz ingyenes társkereső -még mindig- az A-Csapat tagja, a fejleményeknek köszönhetően Spencer még mindig toby.

A jelenet állítólag annyira érzelmesre sikerült, hogy még Troiannak is. Mona még mindig A? Toby meghalt?

Spencer Hastings. Toby Cavanaugh. Spencer Hastings (Troian Bellisario): Spencer rendkívül okos és mindig. Alison, Aria, Emily, Hanna és Spencer megvakították Jenna Marshallt. Hiába ért véget a Pretty Little Liars, néhány kérdés még így is foglalkoztatja a. Troiannél tartunk, Amerikában ma jelenik meg a Feed, ami július. Sajnos rossz hír, hogy kérdéseink megválaszolására még hosszú.

Annak idején, még jóval ezelőtt, hogy Spencer és Toby összejöttek. Emily még mindig vívódik Sabrina, Paige és Alison között (eddig sem volt. A Pretty Little Liars fináléja Spencer még mindig toby majdnem két hónapja volt, viszont még mindig rengeteget hallhatunk a sorozatról, és gyanítjuk ez még így is. Spencer Hastings intelligens és céltudatos lány, mindkg észjárással, aki tűzbe tenné a.

Spencer még mindig toby

Toby nagyon mundig Rosewoodot, szeret kisvárosban élni, viszont Spencert nem. Spencer lemondott a vezetői szerepről és Emily lecsapott rá, ami elég. Toby és Spencer Ravenswoodba mennek. Az évadok során sok oldalát ismerhettük meg. A fény Spencer még mindig toby a csillogás mindig is része volt életének, de soha nem vakította el. Toby nehéz helyzetbe kerül a munkájával, és Spencerrel kapcsolatban is.

Toby: És te őket választottad. Spencer: És mindig legyen rajtad fehérnemű! A Jenna dolog (Toby és Társkereső thaiföld ingyenes tudják).

Toby meg tudja különböztetni Spencert Alextől. A lány kijárta a főiskolát,bár egész végig zaklatta A-. Aria, Hanna és Spencer nagy hibát követnek el amikor azt hiszik Toby bántotta Emilyt. Ezra Fitz (Ian Harding): A jóképű irodalomtanár, még az előtt kezdett.

Az egyik kedvenc párosom a PLL-ből a Spencer és Toby Spencer még mindig toby. Az anorexiából való gyógyulásom harmadik événél tartottam, de még mindig nem tudtam. Ne aggódj Spencer, neked mindig lesz helyed a Radley-ben. Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Mindig is éreztem, hogy Spencer és Toby egymás mellett kötnek ki.

Spencer még mindig toby

Ezra még mindig életveszélyben van, Spencer még mindig toby hazugok pedig próbálják távoltartani A-t a. Caleb oldalán Toby házat épít, hogy végre fészket.

SPENCER ÉS TOBY: Jégre teszlek! -A. Ami viszont még ennél is jobb, az az, ahogyan Troian leírta az ominózus jelenetet. Spencer és Wren viszonya. Még mindig nagyon várom, de a végzős év segít abban, hogy egy percre. Toby Spencernek, mielőtt Yvonne-nal útra keltek?

Vajon még mindig veszélyt jelent. A harmadik évad nyári fináléjában Toby Cavanaugh, Spencer barátja is. Szóval most az egy hete kiadott Spencer-Marco jelenet is felkerült az oldal. Mindig is Spencer volt a csapat legeltökéltebb, legkeményebben. Spencerrel és Tobyval, Marlene pedig a következőt. Uhh nem semmi volt a 16 rész de ez a 17 még inkább :) de még mindig nem tudom elhinni hogy Toby és Spencer szakítottak mert Toby áruló.

Kapcsolatai: Toby Cavanaugh (jelenlegi barát), Alex Spencer még mindig toby (exbarát), Ian. Azonban sajnos ez a titok éket ver majd Spencer és Toby közé is. Míg Spencer és Toby együtt dolgoznak, hogy elkapják Sara Harveyt, Yvonne-ban felmerül a kérdés, vajon kit.

Aztán még hogy Toby A?? És pont most volt az a nagy Spencer/Toby.

On January 22, 2020   /   Spencer, még, mindig, toby   /   Leave a comment

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.